ADRIA SPA етерично масло од макадамија 10мл.

Zoom
 

Освежувач на простории кој остава долготрајна свежа миризба низ целата соба.

Ефектот на производот:

Освежувач на простории кој остава долготрајна свежа миризба низ целата соба.

Посебни карактеристики:

Во мирисна лампа се ставаат 20-30 капки.