KLORANE-30206 QUININE балзам 150мл

Балзам за коса.

Ефектот на производот:

Се користи за појачување на ефектот на шампонот од кинин,ја негува косата и го прави одплеткувањето косата полесно.

Состојки:

Содржи кинин, се нанесува веднаш после измивање на шампонот и се остава да делува 2-3 минути.