NIVEA шампон против првут за сува коса 250мл

Шампон против првут за сува коса

Ефектот на производот:

Шампонот се употребува за отстранување на перутот и одржување на косата.

Состојки:

Се нанесува на мокра коса и се плакне со вода , се упоребува по потреба.