NIVEA VOLUMEN регенеративна пена за коса 200мл.

Zoom
 

Пена за коса за волумен која не е леплива и не ја масти косата одговара на секој тип на коса. Кремаста структура која брзо се суши и дава максимален волумен.

Ефектот на производот:

Екстра силно ја зацврстува посакувана фризура, штитејќи ја од топлина, двојно зголемувајќи го волуменот.

Посебни карактеристики:

Се зема мала количина од пената и се обликува посакуваната фризура.