CICATRIX крем 50 ml

Zoom
 

Ефикасен дермо-козметички препарат за редукција на сите видови лузни

Ефектот на производот:

Максимален ефект во минимизирање на лузните без несакани ефекти. Се користи од најрана возраст, се нанесува што поскоро (после шиење на рана пр.) бидејќи има и заздравувачко дејство врз раната

Посебни карактеристики:

Успешна терапија на - Хируршки лузни, Изгореници и Трауматски лузни за 3 недели - Лузни од акни & стрии за 6 недели - Стари лузни за 1-3 месеци Се нанесува и масира местото на апликација 2 минути 2-3 пати дневно

Состојки:

Екстракти од Сребрен Бор (Pinus sylvestris) и Азиска центела (Centella asiatica), активирани со уникатен метод на МОЛЕКУЛАРНА АКТИВАЦИЈА