Фластер за псоријаза

За псоријаза

Ефектот на производот:

За третман на неуродерматитис, хроничен егзем, кожна псоријаза

Посебни карактеристики:

Го редуцира воспалението, ја намалува иритацијата и го стопира чешањето.

Состојки:

Triamcinolon Acetonide, Neomycin Paste.