GARNIER .7 DAYS мед и млеко млеко за тело 250мл

Zoom
 

Млеко за тело.

Ефектот на производот:

Млеко за сува кожа.

Состојки:

Во себе содржи мед и млеко и се нанесува нателото после туширање.