DIET. Soja Flavon капсули

Zoom
 

За жени во климактериум

Ефектот на производот:

Ги олеснува тегобите при климактериум

Посебни карактеристики:

Ги намалува брановите на топлина со црвенило, зголемено потење, вртоглавица, забрзано чукање на срцето како и шум во ушите