CIRKULOTOK гел/крем 20ml

Zoom
 

Ја забрзува периферната циркулација

Ефектот на производот:

Кај лица со слаба периферна циркулација; кај отечени нозе и стапала; кај лица кои имаат проблеми со грчеви во мускулите; при проширени вени; при спортски повреди; кај многу сува кожа која се перута

Посебни карактеристики:

Содржи Таксифолин, флавоноид кој ја подобрува микроциркулацијата и проток на крв низ капилартите. Камфорот, терпентинското масло и маслото од бел бор се активни состојки кои допринесуваат на вкупната ефикасност на препаратот.