Liobif ампули

Пробиотик

Ефектот на производот:

Ја регулира цревната флора

Посебни карактеристики:

Воспоставување и одржување природна рамнотежа на органите за варење, подобрување на апсорпцијата, синтеза на витамини, елиминација на токсини и спречување населување на штетни бактерии во ГИТ.

Состојки:

Лиофилизирани живи бактерии Lactobacillus rhamnosus