AVEN-10321 MAINS au COLD CREM крем 75мл

Zoom
 

Крема за раце

Ефектот на производот:

Нега и заштита на суви, распукани и иритирани раце

Состојки:

Во себе содржи термална вода,колд крема и сенанесува по потреба.