WELLNESS житарици со мед и кајсија 25 гр.

Zoom
 

Десерт со житарици со мед и кајсија.

Состојки:

Житарици, гликозен сируп, кафеав шеќер, сушена кајсија, глукозо-фруктозен сируп, семе од сусам, емулгатор соја лецитин.