AIRWAVES BLACKMINT гуми за џвакање /30

Zoom
 

Гуми за џвакање без шеќер со вкус на ментол и анасон, Го освежуваат здивот, практични после јадење кога не сте дома, штитат од кариес.

Состојки:

Засладувачи сорбитол, изомалат, аспартам, згуснувач: гума арабика, средство за глазирање калциум карбонат.