ORBIT BUBBLE GUM гуми за џвакање за деца /5

Zoom
 

Гуми за џвакање со засладувачи и со овошен стил, за деца, го освежуваат здивот, штитат од кариес. Без шеќер.

Посебни карактеристики:

Прекумерно користење може да има лаксативни последици.

Состојки:

Засладувачи сорбитол, изомалат, манитол, малитол сируп, сукралоза, ацесулфам К, средство за одржување на влажност глицерол.