CO ADVANS WHITENING паста за заби 75мл

Паста за заби

Ефектот на производот:

Ефикасно ги отстранува дамките од забите со што се враќа природната белина.

Состојки:

Комплетна 12 часовна заштита се употребува два пати во текот на денот.