DOCTOR'S PEELING сапун

Сапун за нега и хигиена

Ефектот на производот:

Има пилинг ефект на мртвите келии и врвовите од митисерите

Состојки:

Ја освежува и тонизира кожата, погоден е за секојдневна употреба.