MARISOL IMUNO спреј за нос 50ml

Zoom
 

За лица со со нарушена нормална физиолошка функција на носната слузокожа и за одржување на секојдневна хигиена на носните шуплини.

Ефектот на производот:

Кај кивавица и настинка, за секојдневна хигиена на носот и зголемување имунитет, кај лица со непроодни дишни патишта, кај сува и надразнета слузокожа со пореметена нормална физиолошка функција.

Посебни карактеристики:

Содржи Цинк сулфат кој е битен фактор за одржување на функциите на осетот за вкус и мирис, го зголемува имунитетот и го штити организмот од слободни радикали. Спрејот по природен пат овозможува воспоставување на нормална носна функција.