AIRWAVES EXTRA STRONG со витамин Ц и мед бонбони /10

Zoom
 

Бонбони кои оставаат свежина во устата. Со витамин Ц и мед.

Состојки:

Шеќер, мед, средство за одржување влажност глицерол, вкусови, аскорбинска киселина (витамин Ц), лимонова киселина.