WELEDA органско масло од невен (без мирис)200мл.

Zoom
 

Маслото за нега без мирис е идеално за нежно чистење на пеленската регија, како и за секојдневна нега и масажа на бебеињата. Екстрактите од невен ги смируваат воспаленијата и иритациите на кожата.

Ефектот на производот:

Ја негува, штити и благо ја чисти бебешката кожа.

Посебни карактеристики:

Се употребува за нежно чистење на пеленската регија кај бебиња. За секојдневна нега и масажа на бебешката кожа.

Состојки:

Природен невен од органско биодинамично потекло.