TANANA чај во филтер кеси за слабеење 20х3 гр.

Zoom
 

Содржи мешавина од билки кои ја подобруваат физиолошката функција на организмот. Со редовна употреба се забележува видливо намалување на масните наслаги во поткожното ткиво, а кожата станува мазна и затегната.

Посебни карактеристики:

Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Состојки:

Лист бреза, лист коприва, сена.