GENGIGEL baby гел ®

Zoom
 

Медицинско помагало кое содржи хијалуронска киселина која овозможува регенерација и намалување на отоци поради противвоспалителното делување

Ефектот на производот:

Гелот се употребува при воспаленија на непцата , никнување на првите запчиња кои се проследени со болки и температура

Посебни карактеристики:

Гелот е сигурен за бебиња и деца , бид . не предизвикува кариес и дополнително има арома на ванила.Се нанесува со прст со благи масажи на непцата 3 до 5 пати на ден

Состојки:

хијалуронска киселина