DOCTOR'S ANTIDANDRUF SULFU сапун

Сапун за нега и хигиена

Ефектот на производот:

Сапунот се употребува за сув и масен перут,себореа, а воедно ја негува и чисти кожата.

Состојки:

Главна компонента е биосумпур и погоден е за честа употреба.