Susamovo maslo

Природен производ добиен со ладно цедење на зрели семки од сусам

Ефектот на производот:

Одличен извор на незаситени масни киселини

Посебни карактеристики:

Помага во одржување на нормално ниво на триглицериди во крвта

Состојки:

Масло од сусам