Subrina восок 100мл

Zoom
 

Субрина восок за обликување на коса

Ефектот на производот:

Ја обликува косата во фризура, дава висок сјај и на косата и ги враќа свежината и флексибилноста.

Состојки:

Течен парафин и петролеум