Народен мелем за изгореници 40ml

Zoom
 

Спречува настанување на лузни и ги ублажува симптомите на изгореници (црвенило, оток и болка) го забрзува зараснувањето на рани и ја ревитализира кожата.

Ефектот на производот:

Пред и после сончање; кај изгореници предизвикани од сонце; кај суви и влажни изгореници; кај изгореници предизвикани од хемиски агенси.

Посебни карактеристики:

Содржи тамјан, смола која е природен антисептик , масло од невен кое делува противвоспалително и регенеративно, природен восок со емолиентно својство и Витамин Е како антиоксиданс и УВ - блокатор.