ICE POWER ARTHRO крем 60gr.

Zoom
 

Комбинација од Глукозамин, хондроитин и МСМ за третирање на секакви проблеми на зглобовите.

Ефектот на производот:

Ја намалува болката и инфламацијата во зглобовите; го намалува отокит во зглобовите.

Посебни карактеристики:

Глукозамин сулфат - го стимулира вградувањето на Сулфур во р'скавицата и синовијалната течност, со што се зголемува еластичноста и мобилноста на зглобовите. Хондроитин ја апсорбира водата и на тој начин ја подмачкува и штити р'скавицата зголемувајќи ја нејзината флексибилност и отпорност на притисок. МСМ (метил сулфонил метан) е извор на Сулфур кој обезбедува благопријатно дејство кај ревматските тегови и вкочанетост.