DOCTOR'S SUPER MEDICINE сапун

Сапун за нега и хигиена

Ефектот на производот:

За секојдневна хигиена на нежна и чувствителна кожа, ја прави кожата влажна, мека и еластична.

Состојки:

Сапунот произведен е од повеќекратно рафинирани чисти растителни масла,содржи суперодмастувачи и природен глицерин,се препорачува за употреба кај лица со посебно осетлива кожа.