DIETHON мед за дијабетичари 450 гр.

Zoom
 

Производот е погоден за примена кај шеќерните болести. Дијабетичарите пред употреба да се консултираат со лекар. Без конзерванси, арома и бои.

Состојки:

Засладувачи – сорбитол, фруктоза и мед 13%.