NIVEA DRY roll-on за жени 50мл

Zoom
 

Део ролон за жени

Ефектот на производот:

Ја деодорира кожата, ја штити , не ги затвара порите , не содржи во себе алкохол

Состојки:

Се употребува по потреба , при нормално и прекумерно потење.