PO CLASSIC пена за бричење 300мл

Пена за бричење

Ефектот на производот:

Пена за бричење со хидратантни својства и заштита на кожата од иритација.

Состојки:

Содржи екстракти од алое вера и се заштитува кожата од можна иритација од бричот.