FRUCTIS REPAIR&SHINE регенератор 200мл

Zoom
 

Регенератор за сува коса.

Ефектот на производот:

И дава на косата дополнителна хидратација и сјај.

Состојки:

Во себе содржи масло од маслинка, авокадо и шеа бутер,се употребува после миење на косата,стои 3-4 мин и се плакне.