DR.HAUSCHKA регенеративен дневен крем 40мл

Zoom
 

Регенеративниот дневен крем се користи за обнова и јакнење кожата.

Ефектот на производот:

Кремот ги ублажува брчките, го подобрува изгледот на кожата, го јакне тонусот и еластичноста кожата, го смирува црвенилото, иритираната и осетлива кожа.

Состојки:

Кремот претставува богата кремаста композиција која содржи црвена детелина, ацерола, латици од роза и се користи наутро после нанесувањето на серумот.