BADEM крема (туба) 120мл

Крема за нега на раце

Ефектот на производот:

Хранлива крема за обнова на суви и испукани раце.

Состојки:

Во својот состав содржи екстрактк од бадем, глицерин витамин Е, се употребува по потреба без ограничување.