AURA гел за отстранување на заноктици

Гел за отстранување на заноктици

Ефектот на производот:

Третман за отстранување изумрени келии и кутикули.

Состојки:

Во својот состав содржи глицерин и екстракт од морски алги се нанесува на самиот нокт.