GIN GIRA medikasol спреј 30 мл

Zoom
 

Спреј емулзија наменета за лузни и келоиди,како и правилно зараснување на рани.

Ефектот на производот:

Џин Џира Медикасол спрејот помага за брзо правилно заздравување на кожни рани и чиреви.

Посебни карактеристики:

Препаратот помага за брзо и правилно заздравување на рани и чиреви,може да се применува во сите фази на зараснување. Штити од образување на цикатрикси и келоиди.

Состојки:

Аqua,Centella Asiatica leaf exr.,Coco-Caprylate/Caprate,Glycerin.