Наша сол 350 гр.

Се користи во секојдневната употреба како замена за кујнска сол. Се препорачува за лица со зголемен крвен притисок, со срцеви и бубрежни проблеми по препорака со лекар. Содржи идеален сооднос на двата најважни минерали за човечкиот организам.

Состојки:

2/3 натриум, 1/3 калиум