DankaD BIO ORGANIC MUSLI GRAINS 375 гр.

Zoom
 

Во својот состав содржат вкусна и богата комбинација на: овесни, пченични, 'ржени, сончогледови, јачменови, оризови и интегрални зрна од спелта пченица. Житарките во составот на DankaD Bio Musli Grains се потполно органски. Почитувајќи ги највисоките стандарди за квалитет на храна, муслите ни го даваат најдоброто од природата и треба да бидат составен дел од нашата секојдневна исхрана.

Посебни карактеристики:

Се потопуваат во топла вода или млеко.

Состојки:

Овесни, пченични, 'ржени, сончогледови, јачменови, оризови и интегрални зрна од спелта пченица. Може да содржат трагови од кикирики или друго костенливо овошје.