BEL SLEZ -LUNAC so витамин C 150ml сируп

Zoom
 

Сируп наменет за сува, упорна, надразнителна кашлица.

Ефектот на производот:

Содржи екстракт од корен од бел слез, тинктура од камилица и природен Витамин Ц, кој потекнува од плод на шипинка.

Посебни карактеристики:

Коренот од бел слез го намалува надразнителниот процес кај сувата кашлица, тинктурата од камилица поволно влијае на слузокожата на дишните патишта, Витаминот Ц го зајакнува одбранбениот механизам на организмот.