HIP APPLE BISCUIT бисквит со јаболко за деца 150 гр.

Zoom
 

Бисквити наменети за деца од 1-3 години. Добро балансиран овошен рецепт со вредни органски интегрални житарки, идеални за малите рачиња.

Состојки:

Пченично брашно, шеќер, пченичен скроб, растителни масла, обезмастено млеко во прав, додаток за печење, екстракт од бурбон ванила, витамини Б1. Содржи глутен.