DOCTOR'S SALEP без шеќер 4х18 гр.

Zoom
 

Наменет за одржување на здравјето на респираторните органи и како средство за јакнење. Може да се зема во неограничени количини.

Посебни карактеристики:

Една кесичка се раствара во шолја жешко млеко или вода и се меша.

Состојки:

Салеп, млеко во прав, малитол, цимет во прав, ванила.