DOCTOR'S ANTIEGZEMA KATRAN сапун

Сапун за нега и хигиена

Ефектот на производот:

Сапунот се користи за темелно чистење и хигиена на заболена, проблематична и осетлива кожа, се препорачува за перут, акни, псориаза,егземи.

Состојки:

Активна состојка е природен боров катран,погоден е за честа употреба.