OMEGA 3 500mg+vit.E -Pharmavital

Zoom
 

Pharmavital Омега – 3 капсулите се добар избор за исполнување на препорачаното дневно внесување од EPA и DHA кои придонесуваат на нормална функција на срцето

Ефектот на производот:

Pharmavital Омега – 3 капсулите содржат полинезаситени Омега 3 масни киселини, кои човечкиот организам не може да ги создава сам. Бидејки ретко кога се исполнува препорачаната доза на конзумирање на риба од 2 - 3 пати во неделата, се препорачува употреба на додатоци на исхрана со полинезаситени масни киселини.

Состојки:

стојки: Омега-3 масни киселини мешавина на лососово масло, обвивка на капсулата: желатин, овлажнувач: глицерол, Витамин Е. Производот не содржи глутен и лактоза. Нутритивните информации се наведени на амбалажата.