CO PROPOLIS WHITENING паста за заби 100мл

Паста за заби

Ефектот на производот:

Се бори против кариес, прополисот ги смирува и лечи гингивите и помага за белење на забите.

Состојки:

Во составот главна компонента е прополисот, се користи два пати на ден.