Glizigen интимен гел

Zoom
 

Гел за интимна нега и хигиена, особено кај инфекции на гениталиите предизвикани од херпес вирус и ХПВ

Ефектот на производот:

Ги ублажува сите видови на потешкотии, иритации и црвенило, предизвикани од депилација, користење на санитарни влошки, синтетичка или тесна облека.

Посебни карактеристики:

Ја одржува рамнотежата на рН во интимните делови на природен начин, ја чисти кожата и ја одржува микрофлората на мукозната мембрана на половите органи.

Состојки:

Активирана глициризинска киселина, Екстракт од сладок корен (Glycyrrhiza glabra)