МОЕ КОЛАЧЕ - СУСАМ 300гр.

Zoom
 

Чајно печиво со сусам. Традиционален австриски

Состојки:

Пченично брашно, шеќер, сусрутка во прав, маргарин сусам, јајца во прав, природно идентична арома.