KRUGER COLARGIN засладувач во таблети х1200

Овошен шеќер за дијабетичари и луѓе кои се на диета.

Посебни карактеристики:

Една таблета заменува една кафена лажица шеќер.

Состојки:

Натриум цикламат, натриум хидрогенкарбонат, сахарин, натриум, лактоза.