NIVEA PURE COLOR шампон против првут за фарбана коса 250 мл.

Zoom
 

Шампон за фарбана коса со првут, кој ефикасно го отстранува првутот, го спречува повторното појавување и го намалува одмивањето на бојата.

Ефектот на производот:

Ефикасно го отстранува првутот и овозможува подолго задржување на бојата на косата.

Посебни карактеристики:

2-3 пати во текот на неделата.

Состојки:

Формула со екстракт од калинка.