NESTLE NESCAFE 3 in 1 strong кафе 17.5 гр

Zoom
 

Секоја кесичка содржи доволна количина кафе со шеќер и млеко за вкусно јако кафе во било која прилика. Брзо за припремање. Идеално за луѓе кои се во движење.

Посебни карактеристики:

Се иструра кафето во чаша и се додава топла вода.

Состојки:

Шеќер, гликозен сируп, хидрогенизирана растителна маст, инстант кафе 9%, регулатори на киселост.