МОЕ КОЛАЧЕ - РОЛЕРИ ЛЕШНИК 300гр.

Zoom
 

Вафли полнети со крем со вкус на лешник. Традиционален австриски рецепт.

Состојки:

Пченично брашно, шеќер, сурутка во прав, јајца во прав, соино брашно, растително масло, фруктоза, лецитин, растителна маст, какао во прав, декстроза, природно идентична арома.