NIVEA SPORT гел за коса 150 мл.

Zoom
 

Гел за коса со витамин В3 кој ја зацврствува костата во посакуваниот облик без да ја измасти и промени без разлика на активностите.

Ефектот на производот:

Ја зацврствува косата во посакуваниот облик без да ја измасти.

Посебни карактеристики:

Со мала количина од гелот се обликува косата.